Alicia Keys a lansat o aplicație cu povești pentru copii

Apropo.ro / 25.10.2012, 18:05
Alicia Keys a lansat o aplicație cu povești pentru copii
Inspirată de copilul ei, cântăreața Alicia Keys a lansat astăzi o aplicație cu povești, pentru cei mici.

După ce a devenit mamă în urmă cu doi ani, Alicia Keys s-a lăsat inspirată de fiul ei Egypt și a lansat, astăzi, o aplicație ce permite userilor să citească o mulțime de cărți, sa îi arate celui mic poze animate, să pună muzică sau să scrie în jurnal. Personajele și poveștile vor fi scrise de Alicia, DJ Walton și Jessica Walton.

Alicia Keys

Alicia Keys

Jurnalele Mamei Mae și LeeLee vorbesc despre o fată din New York și relația ei cu bunica”, spune Keys. Câștigătoarea de Grammy va produce muzica pentru aplicația interactivă lansată de compania ei, AK Worldwide, și Bento Box Interactive.

Aceste lucruri au făcut parte și din viața artistei, în copilărie, iar noua aplicație interactivă ajută un părinte sau pe oricine din preajma unui copil, în comunicarea cu acesta.

Această aplicație te scutește de o mulțime de alte lucruri pe care ar trebui să le faci cu cel mic. Îți ușurează sarcinile. Poți asculta orice, de oriunde și oricând„, spune artista despre aplicația, valabilă pe iPhone, iPod touch și iPad, ce costă 3,99 de dolari.