Alicia Keys a scris o carte pentru copii

Redacția / 12.11.2014, 16:28
Alicia Keys a scris o carte pentru copii
Cântăreaţa Alicia Keys a devenit scriitoare şi a lansat o carte pentru copii, inspirată din relaţia cu bunica ei.
„Blue Moon” este prima carte scrisă de artista americană din seria „The Journals of Mamma Mae & LeeLee”. Volumul este inspirat din relaţia specială pe care Alicia Keys a avut-o cu bunica ei şi are la bază aplicaţia interactivă pentru telefoane mobile şi tablete pe care cântăreaţa a lansat-o recent cu scopul de a-i educa şi a-i distra pe copiii din lumea întreagă, informează contactmusic.com.
 
 
Foto: AFP – Mediafax Foto
 
„Sunt foarte mândră de această carte. Eu şi partenera mea din acest proiect, Jessica Walton, am vrut să creăm ceva pentru copii care să le arate diversitatea noastră, în calitate de oameni, şi să prezentăm copiilor o serie de sunete diverse şi diferite – cum sună instrumentele muzicale ale amerindienilor, cum sună instrumentele din India, cum sună cântecele lor”, a dezvăluit cântăreaţa în emisiunea de televiziune „Live! With Kelly and Michael”.
 
„Cartea este inspirată din viaţa mea şi relaţia cu bunica mea”, a adăugat Alicia Keys. 
 
Alicia Keys, care este căsătorită de patru ani cu muzicianul şi producătorul american Swizz Beatz, va naşte în decembrie cel de-al doilea copil al cuplului, care, potrivit unor surse citate de presa tabloidă, va fi un băieţel, scrie Mediafax. Primul copil al cuplului este Egypt Daoud Ibarr Dean, un băieţel în vârstă de patru ani.