Alicia Keys și soțul ei au dat petrecere în casa unui necunoscut, din greșeală

De: Gabriela Voicu / 18.09.2013, 16:00
Alicia Keys și soțul ei au dat petrecere în casa unui necunoscut, din greșeală
Alicia Keys și soțul ei, Swizz Beatz, au organizat o petrecere într-o vilă din Hamptons, fără să știe că locuința respectivă nu le aparține.

Nimeni nu se așteaptă să se trezească în toiul nopții și să o găsească în casă pe cântăreața Alicia Keys, în mijlocul unei petreceri.

Vremea apropo îți oferă mai multe informații despre vremea din orașul tău.

Dar unei localnice din Hamptons i s-a întâmplat exact acestui lucru.

Alicia Keys și sotul ei, Swizz Beatz, au închiriat o locuință în zona selectă din SUA, dar ulterior nu și-au mai dat seama care era casa închiriată și au nimerit în vila unui vecin.

Alicia Keys și Swizz Beatz

O sursă a declarat pentru Page Six că la etajul casei respective se afla o femeie, care a auzit zgomote la parter, fără ca măcar să bănuiască că are vizitatori nepoftiți, dar celebri, și că aceștia pregăteau o petrecere. 

Femeia a crezut că fiica ei, care absolvise de curând facultatea și ieșise în oraș cu prietenii, se întorsese acasă. Dar când a coborât să verifice, a dat nas în cas cu Alica Keys.

Potrivit Page Six, ambele părți s-au amuzat pe seama momentului bizar, iar femeia nu a depus plângere și probabil că, în schimb, a fost lasată să participe la petrecere.