Alicia Keys, Stevie Wonder şi Gerard Butler pe aceeaşi scenă

Apropo.ro / 30.09.2013, 13:37
Alicia Keys, Stevie Wonder şi Gerard Butler pe aceeaşi scenă
Cântăreţii Alicia Keys, Stevie Wonder şi John Mayer şi actorii Katie Holmes, Gerard Butler, Olivia Wilde şi Jason Sudeikis s-au numărat printre vedetele care au participat la Global Citizen Festival, un concert împotriva sărăciei, organizat sâmbătă seară în Central Park din New York.

Potrivit site-ului music-news.com, la acest concert au asistat peste 60.000 de persoane. Organizatorii evenimentului spun că obiectivul lor este eradicarea sărăciei pe plan global până în anul 2030.

John Mayer a urcat pe scenă şi a interpretat piesele „Waiting on the World to Change” şi „Wildfire”, iar Alicia Keys a interpretat unele dintre cele mai cunoscute cântece din repertoriul ei, precum „New Day” şi „Listen to Your Heart”.

Alicia Keys, în vârstă de 32 de ani, a publicat pe site-ul ei un mesaj adresat fanilor, îndemnându-i să se mobilizeze pentru a face o schimbare pozitivă în lumea în care trăim.

„Astăzi este o zi foarte importantă, un simbol al felului în care putem să facem într-adevăr ceva, pentru a aduce lumea în care trăim mai aproape de felul în care ne dorim ca ea să fie. De atât de multe ori avem sentimentul că suntem blocaţi şi că nu avem niciun control asupra lumii. Sărăcia este o nedreptate adusă familiei noastre globale. Ea neagă oamenilor din lumea întreagă dreptul elementar la hrană, apă curată, îngrijiri medicale şi educaţie”, a declarat artista americană.

Alte nume mari din industria de divertisment au participat la acest eveniment. Actorii Katie Holmes, Gerard Butler, Olivia Wilde şi logodnicul ei, Jason Sudeikis, s-au aflat printre vedetele prezente la concert.

Gerard Butler a anunţat pe contul său de Twitter prezenţa trupei Kings of Leon la concertul din Central Park, iar actriţa Olivia Wilde a lăudat, tot pe Twitter, prestaţia senzaţională oferită de Stevie Wonder în cadrul aceluiaşi concert.

Global Citizen Festival 2013 a fost organizat cu scopul de a creşte gradul de conştientizare în rândul publicului şi asupra altor cauze umanitare, precum educaţia, egalitatea dintre femei şi bărbaţi şi sănătatea globală.