Alicia Silverstone a pozat nud! Arată impecabil la 40 de ani – FOTO&VIDEO

De: Cătălina Matei / 23.11.2016, 12:09
Alicia Silverstone a pozat nud! Arată impecabil la 40 de ani – FOTO&VIDEO
Actriţa Alicia Silverstone a pozat nud pentru noua campanie a PETA (People for the Ethical Treatment of Animals) împotriva hainelor realizate din fire de lână.

„Aş sta mai degrabă dezbrăcată decât să port haine din lână”, potrivit mesajului din reclama campaniei care va fi promovată curând în apropiere de Times Square în New York City.

Vedeta din Clueless (1995) apare în afişul respectiv fotografiată din spate şi ţinând în mână o mască de oaie din plastic.

Cel mai des lucru pe care mi-l spun oamenii este că oaia este tunsă şi nu este ucisă. Însă este ca şi cum aş cere cuiva să se tundă pentru a-mi face îmbrăcăminte din părul său, a explicat actriţa, care se alătură astfel unui lung şir de vedete care au apărut în campaniile asociaţiei PETA — Pamela Anderson, Taraji P. Henson, Khloe Kardashian, Eva Mendes, Olivia Munn, Pink şi Penelope Cruz.

Alicia Silverstone va juca alături de Mena Suvari şi Jennifer Bartels într-un remake al seriei din anii ’70 ”American Woman”, ce va fi realizat de TV Land.