Alicia Silverstone, Michael Pitt, Ato Essandoh vor juca în thrillerul „Reptile’”, alături de Benicio Del Toro și Justin Timberlake

De: Nicoleta Lepădatu / 29.09.2021, 08:58
Alicia Silverstone, Michael Pitt, Ato Essandoh vor juca în thrillerul

Alicia Silverstone, Michael Pitt și Ato Essandoh s-au alăturat lui Benicio Del Toro și lui Justin Timberlake în „Reptile”, un thriller pe care îl regizează Grant Singer, pentru Netflix. Din distribuție mai fac parte și Frances Fisher („Watchmen”) și Eric Bogosian („Succession”).

Scris de Singer și Benjamin Brewer, scenariul se concentrează pe un detectiv abrutizat de meseria pe care o face (Del Toro) care, după uciderea brutală a unui tânăr agent imobiliar, încearcă să descopere adevărul într-un caz în care nimic nu este așa cum pare, demontând în același timp și iluziile din propria sa viață.

Alicia Silverstone joacă rolul soției lui Benicio Del Toro, în timp ce Michael Pitt este un bărbat atât de obsedat de crime, încât începe un podcast în jurul cazului, confundându-se adesea cu detectivul. Ato Essandoh joacă rolul unui ofițer care lucrează cu Del Toro.

Producătorii filmului sunt Molly Smith, Trent Luckinbill și Thad Luckinbill. Benicio Del Toro și Rachel Smith sunt producători executivi, în timp ce Seth Spector de la Black Label este coproducător.

Alicia Silverstone a putut fi urmărită recent în serialul „The Baby-Sitters Club”, de la Netflix și în comedia „Senior Year”, în care joacă alături de Rebel Wilson.

Michael Pitt, care este cunoscut pentru rolul din „Boardwalk Empire” și filme de artă precum „The Dreamers”, de Bernardo Bertolucci și „The Last Days”, al lui Gus Van Sant, a apărut recent în adaptarea lui Stephen King a lui „Lisey’s Story” cu Julianne Moore și Clive Owen.

Ato Essandoh a jucat recent alături de Hilary Swank în drama SF „Away”, de la Netflix și a apărut și în seriale precum „Chicago Med” și „Altered Carbon”.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Cum arată Alicia Sillverston la 40 de ani