Alin „Coiotu” Dincă, invitat special al formaţiei Krypton la concertul de pe 27 noiembrie 2014

De: Cătălina Matei / 08.11.2014, 06:00
Alin
Formaţia KRYPTON susţine, pe data de 27 noiembrie 2014, în Club Colectiv din Bucureşti, ultimul concert pe anul acesta!

2014 a reprezentat un prag important pentru trupă, deoarece a marcat revenirea în formula de aur a acesteia, cu Gabi „Guriţa” Nicolau – voce, Eugen Mihaiescu – chitară, Dragoş Docan – bas, Sorin Voinea – claviaturi şi Răzvan „Lapi” Lupu – tobe.

Mai mult, Krypton are planuri importante de viitor, muncind la un nou album, care are ambiţia de a aduce ceva fresh în rockul contemporan, că o dovadă că, în ciuda carierei îndelungate, formaţia nu şi-a pierdut forţa creativă.

De curând, am anunţat trupă care va deschide concertul Krytpon de pe 27 noiembrie din Club Colectiv. Este vorba despre Shifting Sands, din Bucureşti. Cu toate acestea, lista invitaţiilor speciali continua cu nume emblematice ale scenei muzicale din România!

A sosit momentul să anunţăm că Alin „Coiotu” Dinca, cunoscutul solist al formaţiei TROOPER, va urca pe scenă alături de Krytpon, în cadrul concertului special! Alin a ţinut să spună câteva cuvinte despre participarea lui la show, scoţând în evidenţă prietenia frumoasă dintre Krypton şi grupul său.

“Trooper are legături vechi cu băieţii din Krypton. I-am invitat în mai multe evenimente organizate de noi şi ei au venit mereu cu mare bucurie. Aşa că a sosit momentul să urc şi eu pe scenă alături de ei pentru o piesă. O să ne distrăm teribil. Ştiu cum se lucrează în echipa lor şi profesionalismul este la el acasă. Nu vreau să povestesc despre fiecare om în parte şi despre câtă istorie au scris ei în rock-ul românesc. Ne vedem la concert şi am să vă explic atunci”, a explicat „Coiotu”.

Alin Dincă

În următoarea perioadă, vom anunţa alte nume grele ale rockului românesc, care se vor alătura celor de la Krytpon, pentru un spectacol unic, ce nu trebuie ratat!

Biletele vor fi disponibile doar în ziua evenimentului, de la intrarea în Club Colectiv, şi vor costa 20 de lei!