Alin Gheorghişan, cea mai bună transformare la “Te cunosc de undeva!” – FOTO

De: Cristiana Trifu / 30.09.2018, 13:30
Alin Gheorghişan, cea mai bună transformare la “Te cunosc de undeva!” - FOTO
Mireille Mathieu i-a purtat noroc lui Alin Gheorghişan, sâmbătă, la “Te cunosc de undeva!”, căci transformarea sa a fost desemnată cea mai bună a serii. Alin a cântat hit-ul “New York, New York” în limba franceză, iar prestaţia sa în acest rol a primit cele mai multe puncte din partea juraţilor Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob şi Aurelian Temişan şi a colegilor de la canapea.

După o săptămână de pregătiri solicitantă, cei zece concurenţi au urcat sâmbătă pe scena transformărilor plini de entuziasm. Romică Ţociu a trebuit să împrumute chipul, gesturile şi vocea unei portugheze născute în Brazilia, celebră în anii 1930-’50 pentru apariţiile sale extravagante, Carmen Miranda, şi s-a descurcat admirabil, deşi fructiera de pe cap i-a alunecat de câteva ori, iar pantofii cu toc i-au dat de furcă încă de la repetiţii. Alexandra Velniciuc, o mare iubitoare de muzică românească, a interpretat “Vin’ la noi, la Medgidia”, o piesă scrisă special pentru cântăreţul nemuritor în care s-a transformat, Dan Spătaru, realizând astfel primul ei travesti la “Te cunosc de undeva!”, în timp ce Ana Baniciu şi Raluka i-au adus pe scena show-ului transformărilor pe Delia şi Grasu XXL, cu al lor recent hit, “Despablito”.

Barbara Isasi, solista trupei Mandinga, a cântat în travesti, căci s-a transformat în Pepe şi mare i-a fost uimirea şi bucuria când acesta şi-a făcut apariţia alături de ea, pe scenă. Carmen Rădulescu a adus-o pentru prima dată pe scena de la “Te cunosc de undeva!” pe Lepa Brena, artista originară din Bosnia-Herţegovina supranumită Madonna Balcanilor pe care concurenta spune că o admiră de mai bine de 30 de ani.  Mihai Trăistariu a îmbrăcat unul dintre costumele populare ale Niculinei Stoican, pe care a imitat-o cu cântecul “Când eşti mamă la copii”, Connect-R a fost pentru o seară Adam Levine, solistul trupei Maroon 5, în timp ce Jean de la Craiova a fost romantic şi şarmant precum Eric Clapton.

Momentul special al galei a fost susţinut de prezentatorii show-ului, Alina Puşcaş şi Cosmin Seleşi, care au îmbrăcat portul popular moroşenesc, au pus mâna pe ceteră şi zongoră şi au urcat pe scenă transformaţi în celebrii fraţi Petreuş.

Furnix Team, baletul condus de Furnica, a realizat toate momentele coregrafice ale galei, iar la finalul serii Gianina Corondan a ales vedeta care va susţine sâmbăta viitoare un moment special alături de un invitat-surpriză: Ana Baniciu.

Pe cine va imita ea, dar şi cine va fi invitatul special al galei viitoare, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă, 6 octombrie, de la ora 20.00, numai la “Te cunosc de undeva!”