Alin Gheorghişan, concurentul de la “Te cunosc de undeva!”, a fost adoptat la vârsta de doi ani: “Mama mă abandonase într-un leagăn de copii”

De: Alexandra Necsoiu / 04.10.2018, 14:39
Alin Gheorghişan, concurentul de la “Te cunosc de undeva!”, a fost adoptat la vârsta de doi ani: “Mama mă abandonase într-un leagăn de copii”
Alin Gheorghişan, concurentul de la “Te cunosc de undeva!” care a câştigat ediţia de sâmbăta trecută a show-ului cu o extraordinară transformare în Mireille Mathieu, şi-a descoperit veleităţile de artist încă din copilărie, când imita prin casă vocile unor mari interpreţi, precum Dan Spătaru sau Mirabela Dauer. “De mic am ştiut că voi fi artist”, spune tânărul concurent a cărui viaţă poate fi considerată încă de pe acum un bun subiect de roman.

Alin Gheorghişan (37 de ani) nu împlinise doi anişori atunci când mama sa, o tânără originară din Fălticeni, l-a abandonat într-un orfelinat din Bucureşti. Din fericire, nu după mult timp, a fost adoptat de familia Gheorghişan, doi oameni minunaţi care l-au crescut ca pe propriul lor fiu şi i-au oferit o copilărie fericită, în care nu a dus lipsă de nimic.

“La 22 de ani, dintr-o întâmplare, am aflat că sunt adoptat, că mama mă abandonase într-un leagăn de copii, Leagănul “Sf. Ecaterina”. Atunci am început să fac toate demersurile necesare ca să aflu cine sunt părinţii mei naturali. A fost un proces greoi şi îndelungat, pentru că tatăl meu adoptiv, atunci când m-a înfiat, a distrus toate documentele în care apărea numele acestora. Aşa am aflat că mai am cinci fraţi pe care, între timp, i-am şi cunoscut. Din păcate, nu mi-am întâlnit niciodată părinţii naturali, pentru că nici unul dintre ei nu mai este printre noi”, spune talentatul concurent de la “Te cunosc de undeva!”.

“Părinţii mei adoptivi însă mi-au oferit o viaţă extraordinară, pe care de multe ori m-am gândit că poate nu o merit”, mai spune Alin Gheorghişan. De asemenea, domnul şi doamna Gheorghişan şi-au încurajat fiul să se îndrepte spre o carieră artistică. Mai ales că tatăl său adoptiv a cochetat, la rândul său, cu muzica. “Şi tatăl meu adoptiv, care a lucrat în domeniul bancar, a cântat la saxofon până în momentul când a hotărât că acest instrument va rămâne pentru el doar un hobby”, mai spune Alin care, în prezent, face parte din trupa Teatrului de Revistă “Constantin Tănase” din Bucureşti.

Sâmbăta aceasta, la Antena 1, Alin  Gheorghişan va cânta din nou în travesti, căci va urca pe scena de la “Te cunosc de undeva!” transformat în sofisticata P!nk. Cum vor aprecia juraţii Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob şi Aurelian Temişan prestaţia sa artistică, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă, 6 octombrie, de la ora 20.00, în cea de-a cincea ediţie “Te cunosc de undeva!”, prezentată de Alina Puşcaş şi Cosmin Seleşi.