Alin Gheorghişan, mărturisiri: “Iubeam capacitatea de a interpreta”

De: Alexandra Necsoiu / 23.11.2018, 11:12
Alin Gheorghişan, mărturisiri: “Iubeam capacitatea de a interpreta”
Alin Gheorghişan, actor la Teatrul de revistă „Constantin Tănase” şi concurent al show-ului “Te cunosc de undeva!”, este invitatul emisiunii “CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănaşu şi Vlad Gherman. În cadrul interviului, pe care Happy Channel îl va difuza astăzi de la ora 17.30, acesta vorbeşte despre marea sa pasiune, actoria, şi le dezvăluie telespectatorilor unele dintre cele mai mari pasiuni pe care le are.


“Întotdeauna mi-am dorit să devin artist. Eu am ştiut că voi fi actor încă din copilărie, când am început să imit vedete. Iubeam capacitatea de a interpreta”, spune Alin Gheorghişan la “CulTOUR”.

În cadrul emisiunii, acesta vorbeşte şi despre două alte mari pasiuni, pictura şi parfumurile. Atunci când vine vorba de cele mai frumoase cadouri primite, gândul lui se îndreaptă imediat la copiii săi. “Am două mari cadouri pe care le-am primit de la viaţă, Bianca şi Marc. Bianca este mai apropiată de viaţa artistică, iubeşte actoria. Marc este rebel, este mai mult pe partea sportivă” , mărturiseşte acesta.