Alin Ionescu a recunoscut că o înşală pe Cristina Spătar? Ce a declarat

De: Nicoleta Nicolae / 18.12.2015, 10:03

Alin Ionescu a recunoscut că o înşală pe Cristina Spătar? Ce a declarat
Recent, Alin Ionescu a fost surprins petrecându-li serile alături de alte doamne în afară de soţia lui.


Alin Ionescu a primit un comentariu pe facebook: „Am văzut-o pe soţioara ta la TV. Este tristă pentru că umbli aiurea în loc să stai alături de familie. Mi-e milă de această femeie dedicată. Cum poţi să-i faci asta?”

Alin Ionescu i-a răspuns:”Nu judecaţi ce nu cunoaşteţi! Viaţa nu e făcută din poveşti! Un om deştept crede jumătate din ce aude, un înţelept ştie care e jumătatea”

Într-un interviu recent, Cristina Spătar a fost pusă în faţa faptului împlinit şi a declarat că în ultima vreme, Alin Ionescu a devenit nervos.
„Nu ştiu ce să-ţi răspund. Nu e uşor să vezi zi de zi că soţul tău ia masa cu alte doamne. Am înţeles că toate aceste femei sunt femei de afaceri. Nu ştiu ce să cred, încerc să am încredere în el în continuare. E mai nervos aşa şi ridică tonul. Important e ca soţia să fie tolerantă, să-l primească cu zâmbetul pe buze. Într-o căsnicie cred că ambele părţi trebuie să lase câte puţin, acum nu ştiu dacă în cazul meu ar trebui să las ceva”, a mărturisit Cristina Spătar într-un interviu recent.