Alin Roşu – Cît de simplu e să ai o casă de vis?

Apropo.ro / 12.05.2008, 00:00
Alin Roşu - Cît de simplu e să ai o casă de vis?
La începutul sezonului, “S.O.S. - Salvaţi-mi casa” şi-a schimbat prezentatorul şi şi-a îmbogăţit echipa cu trei designeri de interior. Noul prezentator, Alin Roşu, a fost impresionat de o cameră de bloc transformată într-un club, cu platane pe perete, mobilă minimalistă şi covoare de blană. “Aşa mi-aş dori să arate şi camera mea într-o zi!”, visează el.

De cînd prezintă emisiunea de la Prima, Alin a renunţat să mai meargă în cluburi, una dintre pasiunile lui. “În timpul meu liber, vreau doar să mă odihnesc. Iar dacă am două zile fără filmări mă îndrept spre prietenii mei din Iaşi sau de la Braşov. Sau, pur şi simplu, urc în tren şi ajung la mare”. Aşa îşi reîncarcă cel mai repede bateriile ca să facă faţă provocărilor oferite de cei trei designeri de interior, colegii lui.

“În viitorul apropiat, o să le ascult sfaturile şi în viaţa mea privată, cînd o să-mi vopsesc pereţii în verde şi portocaliu. Am văzut că efectul e fabulos şi deloc obositor pentru ochi”, crede el. ”În plus, acum am învăţat cum să montez poliţe, rafturi şi cum să fac din opt beţe de bambus o ramă de tablou originală. Cu aceste cunoştinţe, şi camera mea de acasă va arăta spectaculos, aşa cum arată toate locurile pe care noi le renovăm la ”.

În afară de emisiunea de la Prima, pe Alin Roşu îl vedem la televizor în cîteva reclame. “Am început să merg la casting-uri în urmă cu 7 ani. Şi, pînă acum, am acumulat aproximativ 500 de audiţii”, se laudă el. Primul casting pe care l-a trecut cu brio a fost pentru postul de coprezentator la “Surprize, surprize…”. Pe vremea aceea, avea doar 18 ani. De un an, a terminat Facultatea de limbi străine, secţia engleză-italiană, iar între timp l-am mai văzut în serialul de la Antena 1 “Fast Food”, dar şi în emisiunea “Vreau să fiu mare vedetă” la aceeaşi televiziune.

S.O.S. – Salvaţi-mi casa
sîmbătă, 15.30, Prima TV