Alin Stoica va semna pe trei ani si jumatate cu Poli

Apropo.ro / 14.01.2008, 10:27
Alin Stoica va semna pe trei ani si jumatate cu Poli
Gheorghe Chivorchian a declarat ca mijlocasul Alin Stoica va semna un contract pe trei ani si jumatate cu Poli Stiinta Timisoara

Presedintele Comitetului Director al gruparii Poli Stiinta Timisoara, Gheorghe Chivorchian, a declarat ca mijlocasul Alin Stoica va semna un contract pe trei ani si jumatate cu formatia banateana.

"Alin Stoica semneaza cu noi pe trei ani si jumatate. Asteptam raspunsul de la Contra pana vom pleca in Cipru, iar pentru Torje nu avem oferte concrete de la Dinamo, dar orice jucator de la Poli poate intra in discutii pentru transferuri", a declarat Chivorchian, dupa meciul amical cu Honved Budapesta, incheiat remiza, scor 3-3.

Mijlocasul Marian Aliuta este bucuros de revenirea lui Alin Stoica. "Ma bucur ca revine Alin Stoica la Poli, il cunosc de cand eram juniori si cred ca are de aratat ca s-a gresit atunci cand Hagi s-a dispensat de el si cred ca Hagi a gresit cand l-a dat afara. Ma bucur ca revine, chiar daca este concurent pe postul meu", a mentionat Aliuta.

Antrenorul Dusan Uhrin jr. a declarat, referitor la amicalul cu Honved, ca cel mai mult se bucura pentru evolutia lui Borbely, care a si marcat precum si a celor cattiva tineri care au jucat in partea a doua: Popovici, Axente, Daminuta, Sandu. "In schimb, m-a deranjat din nou ca am luat trei goluri", a afirmat Uhrin jr.