Alina Chivulescu, nu mai arată aşa! Cât e de schimbată actriţa! – FOTO

De: Cristiana Trifu / 04.12.2017, 16:22
Alina Chivulescu, nu mai arată aşa! Cât e de schimbată actriţa! - FOTO
După ce a terminat filmările pentru serialul “O grămadă de caramele”, Alina Chivulescu a revenit pe platoul de înregistrări pentru a da viaţă unui nou personaj dintr-un proiect inedit în România.

Alina Chivulescu s-a mutat în vila lui Dan Chişu. Şi-a schimbat look-ul şi radiază de fericire – FOTO

Alături de nume mari ale filmului şi teatrului românesc, Alina Chivulescu joacă în “Fructul oprit”. Pentru rolul din noul serial în care a fost cooptată, Alina Chivulescu a trecut printr-o schimbare de look. A renunţat la părul blond şi şi-a vopsit podoaba capilară într-o nuanţă mult mai închisă de dragul personajului său – Helene Descamps.

Serialul “Fructul oprit”, care adună actori talentaţi şi iubiţi de publicul din România, reprezintă pentru Alina întâlnirea cu colegi de breaslă cu care a mai lucrat. 

“În primul rând, este un proiect de care mi-a fost tare dor, având în vedere distribuţia şi scenariul. O întâlnire pe care am aşteptat-o de mult timp.” , declară îndrăgita actriţă.

În noua producţie a Antenei 1, Alina  interpretează o femeie educată, inteligentă şi cumpătată. Guvernantă în casa familiei Caragea, este alături de copii, încercând să le arate mereu calea cea bună. Ea ascunde însă un secret care o face să sufere în tăcere.

“Personajul se numeşte Helene, este o femeie care are grijă de copiii din casă. Este o femeie blândă, o femeie calmă, o femeie care îşi asumă în totalitate creşterea copiilor, se bucură de prezenţa lor şi de ce este ea în viaţa lor.”, povesteşte ea.

Alina mărturiseşte că noul ei personaj a cucerit-o. “Îmi place blândeţea ei, înţelegerea pe care o are faţă de copiii pe care îi creşte, cu toate că nu sunt ai ei. Îmi place dedicarea, îmi place faptul că îşi respectă promisiunea faţă de mama lor, care nu mai este. Îmi plac foarte multe lucruri.”

Doru Ana, Adriana Şchiopu, Marian Râlea, Adriana Trandafir, Mihai Călin, Cristina Ciobănaşu şi Vlad Gherman sunt doar câţiva dintre actorii cu care Alina face echipă în “Fructul oprit.