Alina Chivulescu: “Nu sunt o cochetă, mama mereu mă ceartă!

Apropo.ro / 28.07.2012, 07:00
Alina Chivulescu: “Nu sunt o cochetă, mama mereu mă ceartă!
Deşi spune că nu a fost niciodată o femeie cochetă, Alina Chivulescu a fost şi rămâne în continuare o femeie frumoasă, modestă şi cu mult bun simţ. Actriţa ne dezvăluie câteva dintre secretele unei frumuseţi 100% naturale.


alina chivulescu

– În afara de actorie, ce alte pasiuni ai?
Actoria e pasiunea şi meseria mea. Mi-ar fi plăcut să fac şi arhitectura, dar cred că n-am nicio şansă, pentru că sunt un dezastru la matematică.

– La capitolul beauty, aş vrea să-mi spui dacă ai un ritual de frumuseţe?
Nu pot să spun că am un ritual, dar am învăţat că e important ca înainte să-ţi facă bine, produsele cosmetice trebuie să nu-ţi facă rău.

– Ce face ca o femeie să fie senzuală? Cum ai descrie tu senzualitatea?
Of, ce întrebare grea; cred că o femeie e senzuală atunci când nu-şi propune senzualitatea, este o femeie tonică, vie, capabilă să admire şi altceva decât pe ea însăsi sau să fie… Monica Bellucci!

– Care sunt preferinţele tale în materie de make-up?
Sunt zile când nu mă machiez, altele când nicio tonă de farduri nu mai salvează nimic, dar oricum n-aş dormi prea bine dacă dimineaţa n-aş avea în casă un anticearcan, rimel şi acum sunt în faza de ruj roşu… Sper să-mi treacă!

– Eşti dependentă de vreun produs cosmetic? Ce nu-ţi lipseşte niciodată din casă?

Am un ten uscat şi machiajul de televiziune încarcă, aşa că o demachiere corectă e esenţială, folosesc apoi apă tonică şi ser, contur de ochi şi cremă. Nu-mi lipseşte de vreo 20 de ani un demachiant cu miere, Apidermin.

– Cum îţi îngrijeşti părul şi pielea?
Pe lângă ce am spus iau şi suplimente cu vitamine şi aminoacizi, uleiuri şi beneficiul este clar. În rest, nu sunt o cochetă, mama mereu mă ceartă!

– Ce părere ai despre operaţiile estitetice? Ce ai schimba la tine?

Aş da banii de operaţii cui m-ar vindeca de frica de avion; îmbătrânesc 15 ani când zbor! Aş schimba anii din buletin şi s-ar rezolva multe…