Alina Chivulescu se mărită cu un primar

De: Nicoleta Nicolae / 17.09.2012, 11:36
Alina Chivulescu se mărită cu un primar
Alina este nou intrată în echipa serialului “Las Fierbinţi”. Ea va interpreta rolul Manuelei din Slobozia, viitoare soţie de primar.

– Spune-ne ceva despre personajul tău din „Las Fierbinţi”.
In fiecare episod apar şi actori invitaţi, aşa a apărut şi Manuela, personajul meu. Am fost bucuroasă când am primit rolul. Manuela vine de la Slobozia şi se mărită cu primarul (Gigi Ifrim). E colorată şi la propriu şi la figurat. E exemplul clar de ”aşa nu”: răutăciosă, egoistă, manipulatoare şi cu gura mare. Are, în schimb, un soţ minunat, jucat de Gigi Ifrim, şi doi părinţi excepţionali: Gabriela Popescu şi Valentin Uritescu. M-am simţit onorată să fim o „familie”.

– Ai urmărit primul sezon al serialului?
Cu foarte mare drag. E un serial foarte bine făcut.

Alina Chivulescu – Cum a fost la filmări?
La filmări e o poezie… Ştau la cadru şi atunci când nu filmez, de dragul lor… Sunt foarte buni toţi, pe bune! Râsul începe de la lectură!

– Ce ştiai despre viaţa de la sat înainte să accepţi acest rol? Cum a fost să filmezi într-o locaţie reală?
Ce-mi aduceam aminte din copilărie. Când am ajuns prima oară în Fierbinţi şi am simţit mirosul, jur că m-am simţit fericită. Mirosea a iarbă, a curat. La 6 seara am văzut cum se întorceau vacile de la păscut. E foarte frumos să filmezi în locaţie reală. Filmam în casele oamenilor, în curţile lor, unii chiar joacă în serial. Atunci îţi dai seama ce greu e să fii autentic…

– Ai mai jucat cu o parte dintre actorii din „Las Fierbinţi” şi în serialul „Vine Poliţia!”. Cum a fost reîntâlnirea?
In afară de Anca Dumitra şi Tinca Ţugulea, îi ştiam pe toţi. Cu Văncică am fost colegă de clasă în facultate. M-am bucurat să lucrez din nou cu Dragoş Buliga. E o echipă minunată, TOATĂ! Sunt oameni care lucrează cu drag, ce să-ţi doreşti mai mult?!

– Care este rolul la care visezi în cariera de actriţă?
Cel mai greu în meseria asta e să stai şi să aştepţi… Aşa încep întrebările, îndoielile, regretele. Nu visez, îmi doresc să muncesc. E mult, ştiu!

– Ce-ţi face băiatul? Cum vă pregătiţi de şcoală?
Mika a fost şi el la filmările Las Fierbinţi şi a fost cucerit… Sunt oameni aşa de frumoşi, cei pe care-i stiţi, plus cei din spatele camerelor, care, din păcate, nu se văd… Acum a început şcoala şi, ce să zic, e cam complicat. Orice părinte cred că mai face şcoala încă o dată!

Nicoleta Nicolae