Alina Chivulescu: “Tata a fost cel mai bun om pe care l-am întâlnit pe lumea asta”

De: Cristiana Trifu / 21.11.2018, 13:31
Alina Chivulescu: “Tata a fost cel mai bun om pe care l-am întâlnit pe lumea asta”
Îndrăgita actriţă Alina Chivulescu face mărturisiri emoţionante astăzi, la “CulTOUR”, de la ora 17.30, la Happy Channel. Aceasta vorbeşte despre cea mai importantă lecţie pe care a învăţat-o de la tatăl său, despre pasiunile pe care le are, dar şi despre alte multe lucruri mai puţin ştiute de public.

“Mi-ar plăcea foarte tare să-l mai întâlnesc pe tata”, spune Alina Chivulescu, în cadrul interviului emoţionant pe care l-a oferit echipei “CulTOUR” şi pe care Happy Channel îl va difuza astăzi. Părintele său a reuşit să-i ofere o lecţie extrem de importantă. “Tata a fost cel mai bun om pe care l-am întâlnit pe lumea asta. Sfaturi nu mi-a dat tata, dar am învăţat de la el să fiu un om bun, iar asta sper să fi reuşit cu copilul meu” , adaugă îndrăgita actriţă, pe care telespectatorii o pot urmări în serialul “Fructul oprit”.

Telespectatorii o pot cunoaşte mai bine pe Alina Chivulescu, urmărind interviul de la “CulTOUR”, emisiune prezentată de Cristina Ciobănaşu şi Vlad Gherman, astăzi de la ora 17.30, la Happy Channel.