Alina Crişan – Contraatacă pe micul ecran

De: Cătălina Matei / 10.03.2008, 00:00
Alina Crişan - Contraatacă pe micul ecran
După destră-marea formaţiei A.S.I.A., Alina Crişan a încercat postura de actriţă, alături de fosta sa colegă, Sorana, într-un serial de comedie la Antena 1 – ”Fast Food”. Şi, cum micul ecran a ”plăcut-o” la prima vedere, blondina contraatacă în rol de prezentatoare a unui show de divertisment, tot la Antena 1 – ”Folclorul contraatacă”.

Aleasă din prima pentru a prezenta emsiunea alături de Lupu Rednic, Alina a intrat direct în pîine, direct la filmări, mai bine zis, fără nici un fel de repetiţie înainte. A trecut peste emoţii şi se distrează la fiecare ediţie în parte: ”La , eu am mai participat în calitate de invitată, dar am fost şi în juriu. Cu Lupu mă cunosc de atunci, cînd el şi Cornelia, soţia lui, erau în tabăra cîntăreţilor de muzică populară. Acum, Lupu prezintă show-ul alături de mine, iar Cornelia a rămas în tabăra cîntăreţilor. Îl mai şicanează din cînd în cînd şi chiar mă mai şi pe mine, însă glumim. Ne distrăm foarte tare. În pauze, mîncăm împreună, glumim. Mi-au promis că, după ce terminăm filmările, mă iau la ei acasă! Cred că ne înţelegem aşa de bine şi pentru că venim din zone apropiate: eu sînt din Cluj, ei – din Maramureş. Şi n-ai cum să nu te înţelegi bine cu nişte oameni atît de veseli ca ei”, povesteşte Alina. Dintre probele prin care trec invitaţii, Alinei i-ar fi cel mai greu să imite animalele din ogradă. Însă s-ar baza în totalitate pe ajutorul lui… Lupu.

Pregăteşte un album solo
În timp ce fostele sale colege de la A.S.I.A. au revenit în showbiz, Alina a preferat să aştepte, cu răbdare, proiectul muzical potrivit. După lungi căutări şi aşteptări, se pregăteşte să scoată pe piaţă o piesă semnată Laurenţiu Duţă: ”Abia aştept să terminăm piesa şi să filmăm şi un videoclip. Îmi doresc foarte tare să intru în studio şi să înregistrez tot albumul, însă, deocamdată, nu prea am timp. Mai ales că tocmai am prelungit contractul cu Antena 1 şi vom mai filma încă 30 de ediţii ale emisiunii”. De curînd, Alina a pozat şi pentru revista PLAYBOY, la rubrica ”Seducţie”. Un pictorial sexy, în care prezentatoarea TV apare în pantaloni scurţi şi în lenjerie intimă.

Zboară gratis!
De ceva timp, Alina reprezintă imaginea unei companii aeriene, prin urmare… zboară gratis oriunde. ”Avînd un program foarte încărcat, nu am reuşit să călătoresc atît de mult pe cît am dorit. Am ajuns doar la Viena, iar săptămîna viitoare voi merge la Roma. Încă n-am ajuns în nici o destinaţie exotică. Însă va urma. Ca orice femeie, şi eu plec cu o valiză şi mă întorc cu mai multe. În general, îmi cumpăr foarte multe haine şi farduri”.