Alina Dumitru a ratat obținerea unei medalii olimpice la judo

Apropo.ro / 15.08.2004, 14:55
Alina Dumitru a ratat obținerea unei medalii olimpice la judo
Campioana europeana la judo, la categoria 48 kg, Alina Dumitru, a ratat obținerea unei medalii olimpice la Atena, dupa ce a fost învinsa în meciul pentru locul trei, de sportiva chineza Gao Feng, informeaza AFP. Alina Dumitru a învins-o în optimi pe sportiva din Kazahstan, Tatiana

Campioana europeana la judo, la categoria 48 kg, Alina Dumitru, a ratat obținerea unei medalii olimpice la Atena, dupa ce a fost învinsa în meciul pentru locul trei, de sportiva chineza Gao Feng, informeaza AFP.

Alina Dumitru a învins-o în optimi pe sportiva din Kazahstan, Tatiana Șișkina, în sferturi, pe poloneza Anna Zemla-Krajewska, iar în semifinale, a pierdut în fața campioanei olimpice en-titre, japoneza Tani Ryoko.

Sportiva japoneza a devenit campioana olimpica și la Atena, dupa ce a învins-o în finala pe franțuzoaica Frederique Jossinet. Medaliile de bronz au fost cîștigate de germana Julia Matijass și chinezoaica Gao Feng.

Echipajul feminin de dublu vîsle, compus din Camelia Mihalcea și Simona Strîmbeschi, s-a clasat pe locul trei în a doua serie de calificari, înregistrînd timpul de 7:39.32 și ratînd calificarea în semifinale.

Mediafax