Alina Eremia a fost cerută în căsătorie!

De: Cătălina Matei / 06.12.2016, 12:13
Alina Eremia a fost cerută în căsătorie!
Alina Eremia a fost cerută de soţie în Finala de popularitate a show-lui “Next Star” de joi, 8 decembrie, ora 20.30, la Antena 1. Cererea a venit din partea lui Angel (cinci ani), care a prezentat-o apoi părinţilor săi.

Jurata a fost copleşită de atenţia pe care micul concurent i-a arătat-o de cum a urcat pe scenă. Angel i-a adus un buchet de flori, pe care i l-a oferit cu prima declaraţie: “De mult am vrut un pupic de la tine. Eşti o drăguţă!”, i-a mărturisit el. Şi, înainte să cânte “Mă ucide ea”, piesa pe care a pregătit-o pentru concurs, a avertizat-o: “La sfârşit, o să ai o surpriză foarte mare!”.

Surpriza va fi, evident, cererea în căsătorie, însoţită de afirmaţia „Mă ucide Alina Eremia!”, spusă cu toată hotărârea de care e capabil un copilaş de cinci ani.

Cum a reacţionat Alina Eremia şi ce i-au cântat colegii din juriu, Dorian Popa, CRBL şi Pepe, după ce aceasta a fost cerută de soţie, telespectatorii Antenei 1 vor vedea joi, 8 decembrie, de la ora 20.30, în Finala de popularitate a show-ului “Next Star”, prezentată de Dan Negru.