Alina Eremia a slăbit 8 kg. Cum arată acum şi ce dieta a urmat – FOTO

De: Cătălina Matei / 15.09.2016, 10:51
Alina Eremia a slăbit 8 kg. Cum arată acum şi ce dieta a urmat - FOTO
Alina Eremia, pe care telespectatorii Antenei 1 o vor revedea, din 15 septembrie, ora 20.30, în postura de jurat al celui de-al şaptelea sezon “Next Star”, a slăbit în această vară opt kilograme, cu mult sport şi o dietă echilibrată.

 Alina spune că şi-a schimbat stilul de viaţă şi a exclus din alimentaţie zahărul, pâinea şi prăjelile.

“Am învăţat să mă bucur de sport şi am găsit locul în care să îmi placă să îl practic. Până acum ceva vreme, nu reuşeam să îmi găsesc timp pentru asta. În plus, aveam un program alimentar destul de dezorganizat. De câteva luni bune simt că am intrat într-o normalitate. Am început să mănânc conştient, doar alimente de care am nevoie. Dacă îmi este poftă de ceva anume, gust, nu-mi reprim asta. Însă am înţeles ce înseamnă şi cum să ţin o dietă echilibrată. Nu sunt adepta dietelor drastice.

Rezultatul schimbării stilului de viaţă se văd, dar nu asta a fost motivaţia reală. Pentru că pierd destul de multe nopţi, mai ales în week-end, şi stau destul de mult timp pe drumuri, în maşină, am simţit nevoia să echilibrez lucrurile şi aceasta a fost metoda aleasă de mine. Am învăţat să nu ratez micul dejun şi am scos zahărul aproape de tot din alimentaţie. Siropul de agave este noul meu prieten. Am renunţat şi la prăjeli sau pâine. Iar sport fac de minimum trei ori pe săptămână. La asta se adaugă şi repettţile de la sala de dans!”, spune jurata de la “Next Star”.

Alături de ea, joi, la masa juriului, se vor afla Pepe, Dorian Popa şi CRBL. Care vor fi primii opt copii talentaţi care vor apărea în faţa celor patru juraţi, telespectatorii Antenei 1 vor descoperi joi, 15 septembrie, de la ora 20.30, în prima ediţie a noului sezon “Next Star”, prezentat de Dan Negru.