Alina Eremia acceptă cererea în căsătorie a lui Mihai Bendeac

De: Cătălina Matei / 09.12.2016, 11:14
Alina Eremia acceptă cererea în căsătorie a lui Mihai Bendeac
Duminică seara de la ora 20.00, când Antena 1 difuzează marea finală a emisiunii iUmor, alături de cei nouă finalişti care se luptă pentru trofeul iUmor şi marele premiu de 20.000 de euro vor urca pe scenă şi Andreea Antonescu, Alina Eremia, Dorian Popa şi Florin Ristei.

Tocmai pentru a da veridicitate momentului său, concurentul care face hipnoză de scenă îi va folosi de data aceasta pe cei patru artişti. Dacă trei dintre ei vor părea sub controlul total al hipnozei, unuia dintre cei patru artişti nu îi va putea fi indusă această stare, însă se va afla într-una de catalepsie, fără posibilitatea de a-şi mişca membrele rigide. Care este concurentul care nu a putut fi hipnotizat, telespectatorii vor afla duminică seara, de la ora 20.00.

Şi tot duminică, Alina Eremia va accepta fără niciun fel de reticenţă cererea în căsătorie a lui Mihai Bendeac. Dacă îşi va aduce aminte artista în ce context a dat acest răspuns afirmativ şi ce a făcut-o să nu stea pe gânduri în a accepta cererea juratului, telespectatorii vor vedea duminică seara, atunci când comportamentul celor patru artişti va produce rumoare în public.