Alina Eremia, despre iubit: Mi-a redat încrederea în mine

De: Alexandra Necsoiu / 21.07.2017, 11:05
Alina Eremia, despre iubit: Mi-a redat încrederea în mine
Fire puternică şi ambiţioasă, îndrăgita Alina Eremia trece “Dincolo de aparenţe”, duminica aceasta, de la 13.00, la Antena Stars, într-un interviu sincer despre povestea de iubire pe care o trăieşte în prezent, dar şi despre relaţia cu părinţii şi fratele său

. Întrebată care este persoana pe care nu o poate refuza în viaţă, Alina va răspunde: “Pe fratele meu nu îl pot refuza, oricât de tare m-ar enerva, orice ar face, nu îl pot refuza. El ştie şi cumva profită de lucrul ăsta, dar nu am ce face, am un singur frăţior şi asta este!”, îi va mărturisi ea amuzată Florentinei.

                Despre povestea de iubire care i-a redat încrederea în ea, Alina va spune: “Înainte să îmi întâlnesc actualul partener, mi se părea că sunt ghinionistă în dragoste! Chiar simt că este omul potrivit şi sunt foarte fericită acum!”, completând că nu s-a sfiit să vorbească încă de la început cu părinţii ei despre relaţia sa, ba chiar le-a şi prezentat iubitul: “Le-am cerut sfatul, i-am chestionat din punctul ăsta de vedere, pentru că ţin cont de părerea lor!”.

                Cine îi administrează finanţele artistei şi în ce investeşte aceasta cei mai mulţi bani, telespectorii vor afla urmărind ediţia de duminică a emisiunii “Dincolo de aparenţe’, difuzată de la ora 13.00, la Antena Stars.