Alina Eremia, detalii picante despre relaţia sa amoroasă cu Edi Barbu

De: Alexandra Necsoiu / 18.10.2018, 14:34
Alina Eremia, detalii picante despre relaţia sa amoroasă cu Edi Barbu
Anunţată de Viorel Dragu drept fosta lui prietenă, Alina Eremia vine în al treilea episod din al treilea sezon al emisiunii de satiră, care se va difuza luni, de la ora 22.00, pe Comedy Central.

Alina Eremia: „Asta cu agăţatul… La mine nu a funcţionat”

Luată la întrebări de prezentator, vedeta a mărturisit că nu a fost niciodată agăţată; aşa că Viorel testează pe ea câteva replici din arsenalul lui, de exemplu „Alina, ai stat mult la cuptor? Că eşti prea bine făcută”, „Eşti cumva apă? Că te-aş cam reţine” şi „Eşti exact genul care-mi place! Feminin”. Nu au efectul scontat, dimpotrivă, sunt caracterizate drept „vrăjeală proastă”, ca atare, Viorel mizează pe cea mai bună replică din dotare: „Pari genul de fată care nu spune nu la bonuri de masă”.

Alina Eremia a povestit că nici relaţia de trei ani în care se află nu se datorează unui agaţament. „Asta cu agăţatul… La mine nu a funcţionat. Ne-am cunoscut la sală. El lucra spate, eu, ca toate fetele, picioare. A fost doar eye contact. Ne-am văzut, ne-am plăcut şi a rămas totul în aer. A fost un motiv foarte bun să mă reîntorc la sală. A doua oară ne-a făcut cunoştinţă un prieten, am schimbat două, trei vorbe şi atât. Am luat-o foarte încet, treptat, cred că de aia a şi ţinut. Că altfel…”, se amuză vedeta. Nici la prima întâlnire nu au fost în doi, ci împreună cu un alt cuplu. Abia atunci a luat-o de mână, îşi reaminteşte Alina Eremia.