Alina Eremia la ‘Vânătoarea de versuri’

De: Nicoleta Nicolae / 30.08.2015, 08:00
 Alina Eremia la ‘Vânătoarea de versuri’
Alina Eremia are o mulţime de veşti minunate de împărtăşit cu fanii ei dragi. Pe data de 3 septembrie, îşi va lansa noul single, însă până atunci artista dă startul unei campanii speciale iniţiată pe pagina ei de Facebook!

Alina îşi provoacă fanii la #LyricsHunt, o super campanie care se desfăşoară atât în mediul online, cât şi în offline şi care marchează totodată şi o premieră în România. Alina este astfel primul artist român care îşi provoacă fanii să caute versurile noii ei piese –  încă nelansată oficial – în locuri cheie din Bucureşti!

Concret, în fiecare zi, timp de cinci zile, artista ascunde în Bucureşti un plic în care se regăsesc o parte din versurile noului ei single. În acelaşi timp, fanii care vor porni în descoperirea plicurilor, se vor putea inspira din indiciile pe care Alina le oferă pe reţelele de socializare şi care sunt gândite pentru a-i ajuta pe fani să găsească plicul zilei. Din momentul în care indiciul este dezvăluit, fanii au la dispoziţie 24 de ore pentru a descoperi plicul secret.

Alina îşi doreşte să rămână cât mai aproape de fanii ei pe parcursul campaniei, de aceea este alături de aceştia în goana după cele cinci plicuri, totul pentru ca în final să strângă versurile complete ale piesei ei.