Alina Eremia lansează un nou videoclip: “Când luminile se sting”

Apropo.ro / 18.11.2014, 12:48
Alina Eremia lansează un nou videoclip: “Când luminile se sting”
După succesul înregistrat cu videoclipul “Cum se face”, care a fost vizualizat de peste 17 milioane de ori pe YouTube şi, mai mult decât atât, a fost pe primul loc în topul audiţiilor pe Deezer, pagina de internet numărul 1 pentru ascultarea de muzică la cerere, Alina Eremia lansează un nou clip, pentru piesa “Când luminile se sting”.
Coregrafia din clip a fost realizată de Iuri Ribac, partenerul de dans al artistei de la emisiunea “Dansează printre stele”, iar iubitul din clip şi cealaltă femeie sunt interpretaţi de dansatorii Mircea Vlad şi Raluca Netca.
 
“Scenariul videoclipului are în prim-plan conflictul interior al iubitului, prins între două femei: cea pe care o iubeşte şi la care se întoarce acasă şi ispita, cea care îl împinge să înşele”, a spus Alina. 
 
 
Foto: Alexandru Chiţu
 
 
Filmările au avut loc la Palatul Bragadiru, în regia lui Michael Adrian Mircea. 
 
Noul single al Alinei a fost compus de Boldea Mihai Vasile (Mahia Beldo), iar versurile au fost scrise de el şi de Polk Claudiu Dumitru (Doddy). Piesa a fost produsă în studiourile MusicExpertCompany/Scandalos Music (producător executiv: Dorian Enache). 
 
 
Foto: Alexandru Chiţu
 
 
Foto: Alexandru Chiţu
 
 
“Sper ca piesa şi videoclipul să ajungă la sufletele oamenilor şi să se regăsească în povestea de viaţă pe care am ales-o”, a încheiat Alina.
 
Puteţi urmări aici videoclipul Alina Eremia – “Când luminile se sting”, lansat împreună cu MediaPro Music: