Alina Eremia lansează un nou videoclip, “Played you”

De: Nicoleta Nicolae / 21.04.2015, 06:00
Alina Eremia lansează un nou videoclip, “Played you”
Îndrăgita cântăreaţă a lansat un nou videoclip plin de energie, pentru piesa “Played you”!

“Odată cu noul meu single, schimb puţin stilul muzical cu care v-am obişnuit. ‘Played you’ este o melodie cu un sound fresh, care te ridică la dans. În plus, are un mesaj în care se poate regăsi orice cuplu”, a explicat Alina.

Filmările, în regia lui Khaled, au durat peste 18 ore. “Deşi temperaturile nu au fost unele tocmai favorabile, vibe-ul pozitiv de pe platoul de filmare ne-a ajutat să nu resimţim frigul. Am avut alături de mine echipele MediaPro Music, casa mea de discuri, şi Global Records, alături de care am făcut această producţie, care s-au asigurat ca totul să decurgă conform planului”, a mai spus Alina.

Clipul prezintă momente coregrafice spectaculoase: “Mi-am dorit să punem accent pe coregrafie, dansul fiind o pasiune de-a mea, aşa că am apelat la Cristian Miron, care a conceput partea coregrafică, foarte solicitantă de altfel, şi la o parte dintre membrii Anturaj, o gaşcă de dansatori foarte talentaţi care au pus în evidenţă mişcările de dans”, a spus artista.

Pe platourile de filmare, Alina a avut alături o echipa de profesionişti care au avut grijă că lookul său să fie unul impecabil. “Corina Hera mi-a făcut machiajul, demonstrându-mi încă odată că sunt pe mâini bune, styling-ul a fost realizat de bună mea prietenă, Liana Obancea, iar pentru hairstyling am convins-o pe Elena Tudor din echipa ‘Te cunosc de undeva’ să îşi lase imaginaţia să lucreze”, a declarat cântăreaţa.

“Played you” este compusă de Sebastian Barac, Marcel Botezan şi Radu Pompiu Bolfea. Versurile au fost scrise de Erin Berk, care a mai compus pentru LMFAO (‘Party Rock’), Corey Chorus, care a lucrat cu Rihanna sau Demi Lovatto şi Georgia Ku Overton, care a compus pentru Inna.