Alina Eremia, tot mai slabă! Cum arată în costum de baie – FOTO

De: Cătălina Matei / 15.02.2017, 13:11
Alina Eremia, tot mai slabă! Cum arată în costum de baie - FOTO
Alina Eremia, pe care telespectatorii Antenei 1 o vor revedea, din 16 februarie, ora 20.30, la masa juriului “Next Star”, alături de Pepe, Dorian Popa şi CRBL, s-a întors de curând dintr-o minunată vacanţă în Zanzibar.

În cele zece zile petrecute departe de casă, Alina a vizitat locuri dintre cele mai frumoase, a practicat sporturile nautice şi a vizitat rezervaţia de broaşte ţestoase din Prison Island. “Ţestoasele sunt donate de insula Seychelles pentru insula Prison Island, iar cea mai bătrână dintre ele are 192 de ani”, spune Alina.  

De asemenea, în Zanzibar, jurata de la “Next Star” a făcut parasailing pentru prima oară, “Mi-am învins frica de înălţime, a fost o senzaţie minunată”, mai spune ea.

Alina Eremia  a fost impresionată de tot ceea ce a văzut în acest arhipelag situat lângă coasta de est africană. “Cel mai mult mi-au plăcut cultura lor şi limba, care este melodioasă. M-au impresionat Stonetown şi peisajele de aici care sunt absolut superbe”, mai spune jurata care-şi doreşte ca viitoarea sa destinaţie de vacanţă să fie Cuba.