Alina lansează o nouă piesă solo, “Tu eşti vara mea”

De: Nicoleta Nicolae / 09.04.2013, 10:52
Alina lansează o nouă piesă solo, “Tu eşti vara mea”
Alina a lansat melodia “Tu eşti vara mea”, o nouă piesă solo, dinamica şi optimistă, perfectă pentru sezonul cald.

Membră a trupei-fenomen LaLa Band şi actriţă în serialul “Pariu cu Viaţa”, difuzat pe Pro TV, tânăra artistă are în faţă şi o carieră solo de succes, “Tu eşti vara mea” fiind deja al doilea sau single, după “With or Without You”, lansat anul trecut.

Nouă piesă încurajează toţi ascultătorii să se distreze în vara aceasta. “Mesajul piesei este simplu: vara asta, să ne bucurăm de mare, de soare şi de persoana iubită, să trăim fiecare clipă la maximum, pe acorduri de chitară”, a spus Alina.

Alina Eremia

Alina plănuieşte să respecte întocmai “sfaturile” noii sale piese: “Voi pleca în Grecia sau în Spania alături de gaşca de prieteni, unde ne vom distra de minune. În plus, îmi doresc cât mai multe concerte vara aceasta. Sper ca piesa mea să fie pe buzele tuturor şi, mai ales, fiecare să găsească o persoană căreia să îi spună ‘Tu eşti vara mea’”, a adăugat Alina.

“Tu eşti vara mea” este compusă de Adrian Sînă, iar înregistrările şi producţia au durat câteva zile. “Am lucrat excelent cu Adrian, munca în echipa a dat roade şi sper că piesa să fie pe placul fanilor”, a mai spus tânăra cântăreaţă.

Aici puteţi asculta piesa ALINA – “Tu eşti vara mea”, lansată împreună cu MediaPro Music: