Alina Laufer părăseşte definitiv România. Pleacă în America fără fiica sa!

Apropo.ro / 12.06.2018, 13:52
Alina Laufer părăseşte definitiv România. Pleacă în America fără fiica sa!
Alina Laufer, fosta coprezentatoare a unei emisiuni matinale şi soţia secretarului de stat în Ministerul Mediului de Afaceri, Ilan Laufer, se mută definitiv din România.

Alina Laufer, fosta soţie a lui Geørge, devenit cunoscut publicului drept Jorje, este de 5 ani căsătorită cu afaceristul Ilan Laufer.  Alina are o fetiţă cu solistul , pe nume Karina.

Ilan Laufer a anunţat că părăseşte definitiv România şi se mută în Statele Unite ale Americii, la Miami.   Fostul ministru în Guvernul Tudose, Ilan Laufer, nu va pleca singur, ci însoţit de soţia sa, Alina Laufer, fostă vedetă de la Kanal D.

„Karina va rămâne în ţară pe perioada verii, urmând să se stabilească în SUA, alături de noi, în luna septembrie. Am înscris-o la o şcoala de stat din America, în Miami. Va fi pentru prima oară când vom fi despărţite atâta timp. Şi eu am emoţii şi nu ştiu cum ne vom descurca, însă, nu puteam să îi stric fetiţei mele tot programul, tabăra programată încă din iarnă, în Anglia, cea din Maramureş sau vacanţa planificată în Turcia, alături de tatăl său, doar ca să o am alături de mine”, a declarat Alina Laufer pentru wowbiz.ro.