Alina Popa, femeia care face cat trei barbati (Poze)

De: Gabriela Voicu / 05.09.2011, 16:47
Culturista Alina Popa a uimit America datorita fortei sale fizice. Alina este in echipa IFBB Pro si participa la cele mai tari concursuri de culturism.

Inca o romanca a impresionat America. Daca Alina Puscau i-a delectat pe americani cu formele ei apetisante, pe care si le-a etalat in Playboy si, de curand, in filmul „Conan 3D”, culturista Alina Popa este admirata pentru forta ei fizica, echivalenta cu puterea a trei barbati.

Alina este in echipa IFBB Pro si participa la cele mai tari concursuri de culturism. Ea participat, in martie 2010, la Arnold Classic, dupa ce in 2008 a trecut la profesionisti, devenind campioana mondiala absoluta.

Vezi mai multe poze

La 19 ani, Alina Popa a descoperit viata „fit”. Intrase prima oara in sala pentru a pierde cateva kilograme, iar apoi a ajuns sa duca asta la un nivel mult mai inalt.

In 2000 a concurat la campionatele nationale, unde a terminat pe locul 3. Patru ani mai tarziu a luat locul 2 la campionatele europene, iar in 2008 a primit titlul de campioana mondiala absoluta.

Arnold Classic 2010 a fost primul concurs pentru profesionisti la care a participat, iar acum pozeaza prin California pentru mai multe reviste de bodybuilding.

„Cand eram in Romania nici nu imi puteam imagina ca asa o sa fie viata de bodybuilder profesionist. Nu credeam ca o sa calatoresc atat de mult si ca voi avea atat de multi fani. Mi se pare fascinant”, a marturisit Alina, potrivit Sport.ro.