Alina Puşcaş a zăpăcit fani. A lăsat să se vadă mai mult decât trebuia – FOTO

Apropo.ro / 31.03.2017, 12:02
Alina Puşcaş a zăpăcit fani. A lăsat să se vadă mai mult decât trebuia - FOTO
Cu rochia roşie şi sexy pe care o poartă în ediţia de sâmbătă, 1 aprilie, de la ora 20.00, a show-ului “Te cunosc de undeva!”, Alina Puşcaş a provocat multe reacţii în platoul emisiunii pe care o prezintă alături de Cosmin Seleşi.

“M-am simţit puţin cam descoperită, dar foarte sexy. Ţinuta a provocat reacţii imediate pentru că, în primă instanţă, părea o rochie roşie, până în pământ, cu mâneci lungi, care acoperea cam tot. Dar ce să vezi? Surpriză! Crăpătura de pe picior urca până la boxerii din dantelă cu broderie (râde). În momentul în care am văzut rochia pe mine, m-am dus instantaneu cu gândul la Ginger Rogers, lucru care m-a făcut să mă simt divin”, spune Alina.

Cu ţinuta ei, prezentatoarea de la “Te cunosc de undeva!” şi-a cam zăpăcit colegii. “A fost clar o rochie care i-a zăpăcit pe cei doi comici ai sezonului, Rating şi Share, cum le spunem noi, adică Liviu (n.n. Vârciu) şi Andrei (n.n. Ştefănescu)(râde). Nici cu tânărul “Cuza” nu mi-a fost ruşine… A îndrăznit să complimenteze rochia de câteva ori (râde). N-a avut curaj să spună nimic despre mine, el complimenta strict rochia”, adaugă Alina, amuzată.

Ce alte reacţii a stârnit Alina, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă. 1 aprilie, de la ora 20.00, într-o nouă ediţie a show-ului “Te cunosc de undeva!”.