Alina Puşcaş, cununie surpriză: “Am izbucnit în plâns. A fost cel mai romantic moment!”

De: Alexandra Necsoiu / 20.06.2017, 12:26
Alina Puşcaş, cununie surpriză: “Am izbucnit în plâns. A fost cel mai romantic moment!”
Alina Puşcaş, prezentatoarea show-ului “Te cunosc de undeva!”, de la Antena 1, a avut parte, în week-end, de două evenimente minunate. Unul pregătit împreună cu partenerul ei de viaţă, medicul stomatolog Mihai Stoenescu, anume botezul fetiţei lor, Melissa, şi un altul, care a luat-o total prin surprindere: cununia cu acesta, pregătită în secret chiar de Mihai.

“La biserică m-am trezit cu surpriza. Nu am ştiut NIMIC. Mi-a pus cineva un buchet în mână şi m-am trezit cu preotul care spunea în faţa tuturor că azi avem de înfăptuit două taine, a botezului şi a cununiei. Mi s-au tăiat picioarele. M-am uitat la Mihai şi am spus: “E pe bune? Vorbeşti serios?” Şi, evident, am izbucnit în plâns. A fost MINUNAT! Cel mai romantic moment surpriză! A fost perfect!”, spune Alina, emoţionată. “Nici nu mi-am dat seama ce mi se întâmplă. Nici nu cred că auzeam ceea ce rosteau preoţii. Eram cu toţii emotionaţi: noi doi, naşii, preoţii, domnişoarele de onoare, pe care de altfel nici nu le-am observat până la finalul ceremoniei. Botezul şi cununia s-au împletit cum nu se putea mai frumos”, continuă prezentatoarea emisiunii “Te cunosc de undeva!”. 

Aceasta mai spune că nici botezul fetiţei nu a fost îndelung planificat. S-au hotărât să-l facă doar cu o săptămână în urmă. “Ne-am decis de pe o săptămână pe alta să facem botezul Melissei.  Şi asta pentru că, de când s-a născut, Melissa a avut parte de tot felul de momente mai puţin plăcute  – gripă,  răceală, alergie, căzături -, aşa că am hotărât oarecum pe nepusă masă să schimbăm data botezului. Am făcut doar botezul religios, fără petrecerea de rigoare. Melissa a plâns ceva la botez, până a adormit, iar asta s-a întâmplat exact după ce preoţii au scos-o din cristelniţă. A primit jucării, rochiţe, bijuterii,  chiar şi bănuţi, pe care deja i-am depozitat în contul ei personal. Alături de ea s-a aflat, evident, şi frăţiorul ei, Alexandru”, mai spune Alina.

Pentru că totul a fost atât de spontan, puţini au fost prietenii care le-au stat alături Alinei Puşcaş şi lui Mihai Stoenescu la aceste importante evenimente din viaţa lor. “Mihai „şi-a luat dreptul” de a mă surprinde, dar promitem că, în toamnă, o să facem o petrecere frumoasă numai pentru prieteni, să ne bucuram împreună de ceea ce ni s-a întâmplat”, conchide prezentatoarea show-ului “Te cunosc de undeva!”, de la Antena 1.