Alina Puşcaş dă cu pumnii! S-a apucat de Muay Thai

De: Nicoleta Nicolae / 27.02.2013, 12:56
Alina Puşcaş dă cu pumnii! S-a apucat de Muay Thai
Cu o evoluţie spectaculoasă, Alina Puşcaş ştie că trebuie să arate bine, aşa că frumoasa prezentatoare face sport aproape în fiecare zi. Îndrăgostită până pesta cap de mişcare, Alina aleargă câţiva km în fiecare zi, iar atunci când condiţiile meteo nu sunt favorabile se retrage în sala de fitness.

De aproximativ o lună prezentatoarea emisiunii „Te Cunosc de Undeva” s-a apucat de Muay Thai, un derivat al boxului thailandez şi în mai puţin de o oră îşi lucrează toate grupele musculare. Antrenamantul Alinei presupune un set de mişcări extrem de atent alese de către antrenorul ei şi astfel îşi tonifică musculatura.

Alina Puscas

„În mod normal vin de 3 ori la sală, dar alerg foarte mult. Antrenamentele de Muay Thai sunt foarte grele, dar eu sunt la începători şi alturi de Claudiu reuşesc să fac multe mişcări destul de complicate!” a declarat Alina Puşcaş
Muay Thai sau boxul thailandez, sport naţional thailandez, este un stil de luptă derivat din artele marţiale thailandeze, care implică doar pumnii, picioarele, coatele şi genunchii. Muay Thai este un mod de luptă om la om, care nu implică niciun fel de armă.