Alina Puşcaş, despre regrete: ”Îmi pare rău că nu am studiat muzica”

De: Alexandra Necsoiu / 28.11.2018, 13:07
Alina Puşcaş, despre regrete: ”Îmi pare rău că nu am studiat muzica”
Alina Puşcaş, îndrăgita actriţă din ”Fructul oprit” şi prezentatoare ”Te cunosc de undeva!” vorbeşte despre pasiunile şi regretele sale, astăzi, de la ora 17.30, în cadrul emisiunii ”CulTOUR”, difuzată la Happy Channel.

Răspunzând la un şir de 61 de întrebări, Alina Puşcaş mărturiseşte că şi-ar fi dorit foarte mult să studieze muzica, pentru că simte că are această înclinare artistică. ”Îmi place foarte mult muzica şi îmi pare rău că nu am studiat-o, atât vocal cât şi instrumental. Aş fi vrut să studiez pianul. Şi vioara, deşi e mai complicată, dar eu niciodată nu am fugit de lucrurile complicate. Aş fi început cu pianul şi pentru că înţeleg că aşa se începe, dar şi pentru că îmi place mult pianul. Este complicat să mai merg la şcoală acum, să studiez muzica, pentru că nu mai am timp. Nu aş putea să fac azi o oră, peste o lună o oră”, mărturiseşte Alina Puşcaş în cadrul emisiunii ”CulTOUR”, de la Happy Channel.

Vorbind despre viaţa personală, mămica Alina Puşcaş spune despre ea că se consideră echilibrată în ceea ce priveşte modul în care îşi creşte copiii. ”Cred că sunt o mamă echilibrată. Nu sunt nici foarte disperată să protejez cu orice preţ copilul, să-I ţin într-un cocon, dar nici foarte lejeră. De exemplu mă panichez dacă simt că ar putea fi într-un pericol. Mi-e teamă de partea asta cu îmbolnăvirile, pentru că am avut multe episoade, mai ales cu Alex”, mai spune Alina Puşcaş.
Care sunt cele mai dorinţe şi temeri ale Alinei Puşcaş, ce nu ar face niciodată, care sunt obiceiurile ei şi ce detestă cel mai tare pe lume, telespectatorii vor afla, astăzi, de la 17.30, la Happy Channel, în cadrul emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănaşu şi Vlad Gherman.