Alina Puşcaş, însărcinată pentru a doua oară: „Sperăm să fie fetiţă”

De: Pusa Toader / 29.04.2016, 14:46
Alina Puşcaş, însărcinată pentru a doua oară: „Sperăm să fie fetiţă”
Alina Puşcaş, prezentatoarea show-ului “Te cunosc de undeva!”, care se difuzează în fiecare sâmbătă, de la ora 20.00, la Antena 1, este însărcinată în luna a treia, cu cel de-al doilea copil.

Şi eu, şi Mihai sperăm să fie fetiţă”, spune vedeta care va naşte, cel mai probabil, la începutul lunii noiembrie.

Momentul în care am aflat vestea (n.n prima jumătate a lunii martie) a venit la o zi după ce, din păcate, Mihai îşi pierdea tatăl. Chiar şi în acest context m-am bucurat foarte mult”, adaugă ea Alina Puşcaş şi partenerul ei de viaţă, doctorul Mihai Stoenescu, sunt deja părinţii unui băieţel, Alexandru, care a venit pe lume anul trecut, pe 29 august. 

Prezentatoarea show-ului “Te cunosc de undeva!” este fericită că cea de-a doua sarcină a venit atât de repede şi că Alex ca avea un frătior sau surioară apropiaţi ca vârstă. Singura ei teamă însă este să nu se îngraşe prea tare.

Deşi sarcina este foarte diferită de prima ca manifestare şi am tot felul de stări de rău, somnolenţă, ameţeală, foame, mă bucur că a venit atât de repede, pentru că ştiu tot ce am de făcut şi ce urmează. Am o singură teamă: că mă voi îngrăşa mai mult decât la prima sarcină, pentru că nu am apucat să mă refac 100% şi pentru că, de data asta, simt că îmi este foame non-stop”, mai spune ea.