Alina Puşcaş: „Iubitul mă preferă goală…”

De: Nicoleta Nicolae / 13.06.2012, 07:00
Alina Puşcaş:
Vedeta Antena 1 Alina Puşcaş este protagonista unui pictorial de modă în numărul de iunie al revistei InStyle. Fosta Narcisa Sălbatică se pregăteşte de nuntă şi face câteva declaraţii incendiare.

– Porţi şi haine din garderoba iubitului tău, Viktor?
Da; într-o seară când eram ” în criză” de inspiraţie, l-am dezbrăcat de cămaşa pe care tocmai şi-o pusese, pentru a o asorta blugilor mei boyfriend cut – şi aşa am mers la un eveniment.

– Dar el, în ce te place cel mai mult îmbrăcată?
N-ai pus întrebarea bine. „În ce îi place mai mult să… nu mă îmbrac”. Îi place să nu port nimic, evident! Dar, dacă trebuie musai, atunci îi place când port haine feminine, vaporoase. Dacă sunt mai „dură” în vestimentaţie, simte că-l intimidez.

– Ia de la tine sfaturi de stil?
Desigur! Mă trezeşte în fiecare dimineaţă la 7.30 ca să mă întrebe dacă pantalonii se potrivesc cu cămaşă… Cred că l-am molipsit, fiindcă vede cât de mult mă agit eu înainte să ies din casă… Îmi ia mult să mă hotărăsc asupra accesoriilor.

– Cele pe care le porţi azi par ceva mai speciale…
Sunt cele pe care le port mereu. Brăţara este Malvensky; pe ea scrie, în germană, „cu dragoste eternă, Viktor” (evident, este un cadou de la iubitul meu), iar pe mâna stângă port verigheta (o inimioară cu pietricele) şi inelul de logodnă.

– Dar nu sunteţi căsătoriţi încă…
Nu, dar nu mai voiam să aşteptăm! În iunie, facem 3 ani de când suntem împreună; acum, în vară facem oricum cununia civilă… iar nunta, când vom găsi o locaţie potrivită – poate un conac în care să petrecem un mini-weekend! Ne vedem acolo!

Fotograf Tudor Cucu
Text de Diana Colcer

Citeşte mai mult în revista InStyle!