Alina Puşcaş: ”Mi-am dat seama că nu pot ţine pasul cu soţul meu”

De: Cristiana Trifu / 05.01.2018, 12:03
Alina Puşcaş: ”Mi-am dat seama că nu pot ţine pasul cu soţul meu”
Frumoasa actriţă Alina Puşcaş, pe care telespectatorii o vor putea vedea în curând în serialul ”Fructul oprit” de la Antena 1, este invitata Florentinei Fântânaru în cadrul emisiunii ”Dincolo de aparenţe” de la Antena Stars, unde vorbeşte despre relaţia cu soţul ei, despre felul cum s-au cunoscut, dar şi despre multe dintre aventurile prin care au trecut împreună.

Alina Puşcaş este acum mamă a doi copii şi mărturiseşte că Mihai, soţul ei, a cucerit-o într-un mod cu totul original.

”El nu m-a abordat spunându-mi cât sunt de frumoasă sau chestii de genul ăsta. A început să-mi vorbească despre fizică nucleară. El a făcut două facultăţi simultan şi este pasionat. În ultima vreme am început şi eu să citesc mai multe cărţi de specialitate, sunt mai interesată de ştiinţă datorită lui. Cumva a fost competiţie, voiam să-l surprind. Dar mi-am dat seama că nu am cum să ţin pasul cu el. Oricât m-aş strofoca eu nu am cum să-l ajung din urmă”, recunoaşte Alina Puşcaş.

Despre vacanţele împreună cu soţul ei, despre familie şi despre proiectul de suflet la care lucrează, Alina Puşcaş vorbeşte pe larg, sâmbătă, de la ora 13.00, în cadrul emisiunii ”Dincolo de aparenţe” de la Antena Stars.