Alina Puşcaş: “Mi-am privit copilaşul şi am simţit că are nevoie de mine”

De: Nicoleta Nicolae / 31.08.2015, 17:00
Alina Puşcaş: “Mi-am privit copilaşul şi am simţit că are nevoie de mine”
Sâmbătă, 29 august, Alina Puşcaş a devenit mămica unui băieţel de 3,050 kg, pe care îl va chema Alexandru. Alături de ea s-a aflat tatăl copilului, medicul Mihai Stoenescu.

“Cel mai puternic sentiment pe care l-am trăit, până acum, a fost cel de protecţie. Mi-am privit copilaşul şi am simţit că are nevoie de mine, pur şi simplu. După ce s-a născut, doamnele asistente mi l-au pus pe obraz şi s-a liniştit imediat. I-am simţit pielea caldă, l-am văzut cât de micuţ şi drăgălaş era… O oră mai târziu, îl ţineam în braţe. Alexandru s-a născut în zi de mare sărbătoare, Tăierea capului Sf. Ioan Botezătorul ceea ce, încă o dată pentru noi înseamnă că acest copilaş este o minune şi o binecuvântare. Îmi doresc să fie sănătos, frumos, deştept şi norocos în viaţă”, ne-a declarat Alina Puşcaş.

Deşi naşterea era programată pentru 31 august, travaliul a început cu două zile mai devreme. “Se pare că tânărul a vrut să ia singur decizia momentului naşterii. Am avut un travaliu de şase ore, fără să realizez efectiv… Treceam pentru prima oară printr-o sarcină şi nu îmi puteam închipui cât de dureroase sau frecvente ar trebui să fie contracţiile. Am fost tot timpul foarte rezistentă la durere, dar contracţiile pe care le-am avut în ultima oră până la naştere m-au cam îngenunchiat. Operaţia a durat în jur de 40 de minute şi, deşi mi-era teamă şi aveam emoţii şi dureri puternice, atmosfera din sala de operaţie era destul de destinsă”, mai spune prezentatoarea show-urilor “Te cunosc de undeva!” şi “Splash!”, de la Antena 1.

Alături de Alina Puşcaş s-a aflat tatăl copilului, dr. Mihai Stoenescu. “Mihai mi-a fost fost alături în permanenţă, a fost la fel de emoţionat şi fericit că, în sfârşit, şi-a cunoscut fiul”, a adăugat Alina.