Alina Puşcaş, pe vremea când era model. Motivul pentru care a renunţat: “Trebuia să faci…”

De: Alexandra Necsoiu / 26.06.2017, 10:32
Alina Puşcaş, pe vremea când era model. Motivul pentru care a renunţat: “Trebuia să faci...”
După o bună perioadă în care a cochetat cu modellingul, Alina Puşcaş a decis că a venit vremea să o ia pe un alt drum. Vedeta a ales să fie actriţă (n.r. a jucat în telenovela „Narcisa sălbatică”) şi prezentatoare de televiziune, profesie pe care a îmbrăţişat-o definitiv.

 Prezentatoarea show-ului “Te cunosc de undeva” a mărturisit, recent, de ce nu şi-a mai dorit să fie model.

Alina Puşcaş a zăpăcit fani. A lăsat să se vadă mai mult decât trebuia – FOTO

Alina, goală Puşcă(ş)! Necenzurat! Interzis sub 18 ani! Scene fierbinţi!

Alina Puşcaş, mămică pentru a doua oară. Primele imagini cu micuţa

Alina Puşcaş, adevărul despre căsătoria cu tatăl copilului ei!

Alina Puşcaş s-a căsătorit – Imagini de la fericitul eveniment

„Trebuie să faci faţă geloziilor din branşă (sunt nenumărate poveştile cu fete care le-au turnat colegelor, în sticla de şampon, cremă de depilat ca să le cadă părul) şi aşa mai departe… Eu nu m-am simţit în stare să fac faţă unui astfel de trai”, a spus aceasta într-un interviu pentru formulaas. 

„Nu am vrut să merg la Milano, deşi aş fi putut, pentru că mi s-a explicat că acolo lucrurile funcţionează, mai curând, după legea junglei. Trebuie să alergi la o mie de castinguri pe zi, trebuie să locuieşti acolo, propriu-zis, ceea ce presupune o viaţă foarte costisitoare: îţi închiriezi un apartament (dar că să faci economii, îl împarţi cu alte manechine), nu-ţi poţi permite să te deplasezi prin oraş numai cu taxiul, pentru că e scump, şi-atunci baţi toată ziua metroul şi străzi necunoscute, fugind de la o poartă la alta, afirma ea.