Alina Puşcaş, sărbătorită pe platourile de filmare: “A fost cea mai frumoasă aniversare”

De: Cristiana Trifu / 03.11.2017, 13:37
Alina Puşcaş, sărbătorită pe platourile de filmare: “A fost cea mai frumoasă aniversare”
Alina Puşcaş a fost sărbătorită ieri, 2 noiembrie, pe platourile de filmare ale show-ului “Te cunosc de undeva!”, la împlinirea frumoasei vârste de 34 de ani. Prezentatoarea emisiunii a avut parte de o surpriză de proporţii, care a emoţionat-o până la lacrimi.

În plină filmare, Alinei i s-a spus să privească la ecranele de pe scenă, pe care au început să curgă urările video de “La mulţi ani!”, venite din partea celor mai dragi persoane din viaţa ei, familie şi prieteni. Cel mai emoţionant moment a fost acela când în imagine au apărut soţul ei, doctorul Mihai Stoenescu, şi cei doi copii ai lor, Alexandru şi Melissa.

“Nu m-am aşteptat nici o secundă la aşa ceva. E cea mai frumoasă aniversare la muncă! Cred că niciodată nu m-am bucurat aşa. Vă mulţumesc din suflet!”, a spus Alina Puşcaş, plângând de-a binelea, după ce colegul Cosmin Seleşi,  juraţii, vedetele de la canapea, colegii din balet, echipa de producţie şi toţi spectatorii i-au cântat “Mulţi ani trăiască!”.
Pe platourile de la “Te cunosc de undeva” a fost aşadar o aniversare cu multe flori, tort, emoţii şi voie bună, pe care Alina nu o va uita prea curând.