Alina Pușcaș se menține în formă cu Muay Thai (Poze)

Apropo.ro / 26.02.2013, 15:10
Alina Pușcaș face sport în fiecare zi. De curând, vedeta s-a apucat și de muay thai.

Cu o evoluție spectaculoasă, Alina Pușcaș știe că trebuie să arate bine, așa că frumoasa prezentatoare face sport aproape în fiecare zi. Îndrăgostită până peste cap de mișcare, Alina aleargă câțiva km în fiecare zi, iar atunci când condițiile meteo nu sunt favorabile se retrage în sala de fitness.

 

Meteo în București și în alte orașe pe vremea.apropo.ro

Alina Puscas

De aproximativ o lună prezentatoarea emisiunii „Te Cunosc de Undeva” s-a apucat de Muay Thai, un derivat al boxului thailandez și în mai puțin de o oră își lucrează toate grupele musculare. Antrenamantul Alinei presupune un set de mișcări extrem de atent alese de către antrenorul ei și astfel își tonifică musculatura.

”În mod normal vin de 3 ori la sală, dar alerg foarte mult. Antrenamentele de Muay Thai sunt foarte grele, dar eu sunt la începători și alături de Claudiu reușesc să fac multe mișcări destul de complicate!”, a declarat Alina Pușcaș.

Alina Puscas

Muay Thai sau boxul thailandez, sport național thailandez, este un stil de luptă derivat din artele marțiale thailandeze, care implică doar pumnii, picioarele, coatele și genunchii. Muay Thai este un mod de luptă om la om, care nu implică niciun fel de armă.