Alina Pușcaș se pregătește de nuntă

Apropo.ro / 18.07.2012, 12:00
Alina Pușcaș se pregătește de nuntă
Alina Pușcaș și-a ales rochia de cununie și așteaptă cu nerăbdare ziua în care va spune "Da", la primărie, alături de Viktor.

Alina Pușcaș se pregătește de cununia civilă, însă mai are de așteptat confirmarea autorităților din Germania pentru a-și oficializa relația cu iubitul ei, Viktor.

„Am depus actele și așteptăm confirmarea autorităților, permisiunea de a face și programarea cununiei civile”, spune Alina.

Viitoarea mireasă și-a ales deja rochia pe care o va purta în ziua cununiei civile.

„Mi-am ales ținuta pe care o voi purta, va fi una Manuri by Manuela Pungan. Am fost sfătuită de Manuela să păstrez tradiția albului, și pentru că nu-mi doream să fie totuși o ținută clasică, am adăugat niște accesorii foarte dragi mie și stilului meu: ținte, capse și fâșii de piele. Așadar, rochița va fi albă cu detalii de piele crem și ținte metalice. Nu cred că vom avea o petrecere după cununia civilă, poate un fel de ieșire cu membrii familiei… lăsăm petrecerea pentru nuntă, a mai povestit Alina Pușcaș.

Și dacă petrecerea se lasă așteptată, nu același lucru se va întâmpla cu vacanța de vară. Cei doi au planificat să meargă în Santorini, Grecia.

„Anul acesta, am reușit să ne organizăm o vacanță în adevăratul sens al cuvântului, deoarece vom fi plecați aproximativ două săptămâni în Grecia, în Santorini. Am închiriat o viluță foarte frumoasă pe coasta Oia și așteptăm cu nerăbdare relaxarea, briza, cocktail-urile, fructele de mare, plimbările cu ATV-urile și cele mai frumoase și romantice apusuri”, a declarat Alina.