Alina Puşcaş şi Cosmin Seleşi se transformă în fraţii Petreuş, la “Te cunosc de undeva!”

De: Cristiana Trifu / 30.09.2018, 11:48
Alina Puşcaş şi Cosmin Seleşi se transformă în fraţii Petreuş, la “Te cunosc de undeva!”
În costum popular moroşenesc, cu ceteră şi zongoră în braţe şi acompaniaţi de taraful Silvian Voicu, aşa vor urca prezentatorii Alina Puşcaş şi Cosmin Seleşi pe scena celei de-a patra ediţii a show-ului “Te cunosc de undeva!”, când se vor transforma în fraţii Petreuş. Ei vor da curs astfel provocării pe care Gianina Corondan le-a lansat-o la finalul ediţiei anterioare a show-ului.

Cu această ocazie, Cosmin îmbracă pentru prima oară costumul tradiţional şi cântă în premieră muzică populară într-o emisiune de televiziune. La rândul ei, Alina interpretează pentru prima oară un rol în travesti. “Am perceput transformarea mai mult ca pe o glumă decât ca pe o provocare complicată. Ne-am simţit bine. Şi m-am simţit suficient de urâtă cât să nu-mi postez nici o fotografie de making of (râde). Aştept cu interes o nouă transformare.”, spune Alina Puşcaş.

Cosmin, mare amator de muzică populară din Ardeal şi Banat, cântă pentru prima oară acest gen muzical la o emisiune de televiziune. Dar nu este la prima transformare pe care o realizează alături de colega sa de prezentare. “Am mai cântat cu Puşcaş, transformaţi în Al Bano şi Romina Power. Acum însă cânt pentru prima dată muzică populară la o emisiune tv. Îmi place muzica populară, în special cea din Ardeal şi Banat, să o cânt uneori dar, mai ales, să o ascult.”, spune Cosmin.