Alina Puscau e dorita de toata lumea!

Apropo.ro / 28.10.2008, 13:19
Alina Puscau a amanat momentul lansarii ca actrita si si-a lansat primul album muzical.

Celebrul model Alina Puscau nu se multumeste cu statutul de model, considera ca este capabila de mai mult, motiv pentru care a lansat un album muzical.

Dupa ce a luat cu asalt podiumurile de moda din America, Alina Puscau a facut numeroase cuceriri printre barbatii celebri.

Vin Diesel si-a dorit un copil cu ea, iar renumitul producator de la Hollywood, Brett Ratner, s-a indragostit de ea la prima vedere.

De ce muzica: “Am ales acest drum pentru ca in muzica pot sa-mi exprim personalitatea, sentimentele si viata reala”, a declarat ea.

Cu toate ca Brett Ratner i-a propus sa joace in filmele lui, bruneta a refuzat: “Consideram ca e foarte important sa imi incep o cariera bazata pe puterile mele. Sunt o persoana foarte independenta, iar in acel moment am ales sa fac muzica. Sunt convinsa insa ca pe viitor voi avea din nou si alte ocazii de a juca in filme”.

Cum a decurs relatia cu Vin Diesel: “Pe Vin l-am cunoscut la Paris, eram foarte tanara pe atunci, aveam 18 ani. I-a placut foarte mult de mine. Povestea noastra a durat doi ani. El chiar isi dorea o familie, copii, insa eu nu eram pregatita; ca urmare, am ales drumuri diferite in viata”.

Cum descrie relatia cu Brett Ratner: “L-am intalnit la o petrecere privata, prin niste prieteni comuni. Niciodata nu am crezut in dragoste la prima vedere, dar, din momentul in care ne-am vazut, am avut senzatia ca ne cunoastem de o viata. Nimeni nu stie ce este de fapt intre noi, eu spun ca ne potrivim, ne ajutam si ne sprijinim reciproc. Suntem de mult timp impreuna, ne iubim si suntem fericiti”.

Citeste mai multe si vezi un incendiar making of cu Alina Puscau pe site-ul The One!

VEZI VIDEO PE ONEMAGAZINE.RO!

Alina Puscau

Bancul Topless

ITI PLACE ALINA PUSCAU, CREZI CA SE VA BUCURA DE ACELASI SUCCES PE PIATA MUZICALA CA SI IN MODELING? COMENTEAZA AICI!