Alina Puşcău iubeşte din nou: “Am pe cineva, un designer francez”

De: Cătălina Matei / 20.01.2017, 11:13
Alina Puşcău iubeşte din nou: “Am pe cineva, un designer francez
Alina Puşcău, frumoasa românca ce a plecat în lume la doar 14 ani şi a cucerit podiumurile internaţionale, a revenit în ţară de curând şi şi-a deschis sufletul într-un interviu de excepţie acordat emisiunii “Refresh by Oana Turcu”, de la Antena Stars.

Model de succes, românca şi-a încercat norocul şi în actorie, copilăria grea fiind cea care a ajutat-o să se apropie de nume mari de la Hollywood. “Am vorbit mult cu Tobey Maguire, pe care de exemplu, mama lui, din cauza unei boli grele, nu îl accepta”, a povestit Alina, care a vorbit şi despre prietenia cu Leonardo di Caprio: “Ne cunoaştem de când aveam eu 16 ani. Îmi place mai mult de mama lui, decât de el”, a mărturisit aceasta amuzată.

E confidenta lui Jay Z şi e româncă:“Mi-a spus secretul vieţii lui”

Alina Puşcău, sclava cu toate la vedere în filmul „Conan”!

După o relaţie de doi ani cu Vin Diesel şi o alta de cinci ani cu regizorul serialului “Prison Break”, românca a povestit că de ceva vreme iubeşte din nou: “Am pe cineva, un designer francez. Ne-am cunoscut la o petrecere, chiar de Valentine’s Day, în februarie facem un an împreună”, a spus Alina, care a mai completat, mărturisindu-le telespectatorilor şi ce îşi doreşte de la anul 2017: “Anul ăsta îmi doresc să fiu nevastă şi să am copii. Îmi doresc patru copii.”

Despre greutăţile din copilărie, despre dezvăluirile şocante pe care i le-a făcut mama sa, despre carieră, dar şi despre cea mai recentă poveste de dragoste pe care o trăieşte, Alina Puşcău vorbeşte sâmbăta aceasta, de la 22.00, la “Refresh by Oana Turcu”, la Antena Stars.