Alina şi-a găsit vara

De: Mioara Tronaru / 23.06.2013, 11:00
Alina şi-a găsit vara
Alina îşi lansează primul videoclip din cariera solo, pentru single-ul “Tu eşti vara mea”, o piesă dinamică şi optimistă, perfectă pentru sezonul cald.

Filmarile au avut loc la Gura Portiţei şi au durat o zi întreagă. “Deşi se anunţaseră furtuni şi ploi, am avut parte de o vreme superbă, cu mult soare. Îmi place foarte mult cum a iesit videoclipul”, a spus Alina.

Clipul a fost regizat de Iulian Moga, de costume s-a ocupat Cristina Diaconu, iar responsabil cu machiajul şi coafura Alinei a fost Alexandru Ifimov. “A fost prima colaborare cu Iulian, însă a decurs atât de bine, încât îmi doresc să lucrăm împreună şi la următorul videoclip. Ţinutele concepute de Cristina au fost pe gustul meu, iar Alexandru mi-a pus frumos în evidenţă trăsăturile, totul pentru un look natural, de vară”, a explicat tânăra.

Alina a jucat în clip rolul unei fete îndrăgostite, iar partenerul său a fost fotomodelul Mario Popescu. “Clipul spune o poveste de dragoste dintre doi tineri care ştiu să îşi trăiască viaţa la maximum, ştiu să se bucure de libertate, vară, soare, dar şi de momentele frumoase dintre ei”, a adăugat Alina.