Alina si Cristi Borcea si-au distrat invitatii la nunta de 1 milion de euro (Poze & Video)

Apropo.ro / 29.08.2011, 10:56
Alina si Cristi Borcea au facut si cununia religioasa, iar petrecerea de dupa a fost una de neuitat. Nasul Gigi Becali le-a cantat si dansat la nunta.

Cristi si Alina Borcea s-au cununat religios la Biserica Adormirea Maicii Domnului din Pipera, in prezenta nasilor Gigi si Luminita Becali.

Slujba religioasa a durat aproximativ o ora fiind oficiata de un sobor de opt preoti.

Alina si Cristi Borcea

Alina Vidican alaturi de Gigi Becali, dupa cununia religioasa

Mirii au mers cu o limuzina alba marca Rolls Royce, cadou din partea nasului, iar soferul a fost chiar Becali.

Pe unde au mers, mirii au pasit pe covoare rosii puse special pentru aceasta ocazie. Mireasa a dorit ca la nunta ei sa aiba orhidee, hortensii si trandafiri, toate de culoare alba.

Cristian Borcea a fost imbracat intr-un costum alb, cu papion rosu, iar mireasa a purtat o rochie din dantela si broderii, cu panglici de organza, paiete, perle si cristale in valoare de 20.000 de euro. Mireasa avea un buchet din orhidee albe si un voal de aproximativ doi metri. Voalul a fost usor cam incomod, fiind atat de lung, si deseori a fost calcata pe el de catre invitati.

Alina Borcea

Alina a avut un voal lung de 2 metri

Nuntasii au fost paziti de peste 200 de bodyguarzi, astfel incat presa sau cei curiosi sa nu ajunga la ei.

Petrecerea de nunta a avut loc la Ambasad’Or, unde totul a fost pregatit special pentru aceasta ocazie deosebita. Ei au fost intampinati de valeti, la intarea in restaurant fiind plasat un covor rosu, de-a lungul caruia au stat mai multe tinere imbracate in rochii mov.

Cristi Borcea a cheltuit aproape un milion de euro, pentru aproape 600 de invitati.

Valoarea verighetelor a fost de 80.000 de euro.Pentru fiecare scaun pe care au stat invitatii s-au cheltuit 250 de euro, iar meniul a costat 600 de euro de persoana.

Invitatii au avut la dispozitie 500 de sticle de sampanie Dom Perignon, valoarea totala a bauturilor fiind de 150.000 de euro. Tortul miresei a avut doi metri si a cantarit 50 de kilograme.

Decorul a fost format din flori albe de matase si fluturi de dantela, iar in restaurant a fost montat un ecran imens pe care s-au transmis imagini de la nunta.

Cristi si Alina au dansat pe piesa „Tiempo de vals„, unde coregrafia a fost una de neuitat. Alina le-a aratat invitatilor lenjeria intima atunci cand Cristi a ridicat-o in brate, dupa cum cerea coregrafia. ProSport.ro a fost pe faza si a filmat intreaga scena!

Nasul Gigi Becali s-a distrat la maxim la nunta. El a cantat si a dansat pe muzica aromana, spre distractia tuturor invitatilor.

Gigi si Luminita Becali

Nasii cuplului Borcea: Gigi si Luminita Becali

La miezul noptii cei prezenti au putut urmari un foc de artificii cu adevarat spectaculos, moment pregatit de mirii Borcea. Din pacate, ei au primit si o amenda de 800 de lei deoarece focurile de artificii au avut loc dupa ora 22.00.