Alina şi Mădălina de la RedBlonde cântă cu Krem

Apropo.ro / 19.02.2013, 14:00
Alina şi Mădălina de la RedBlonde cântă cu Krem
Giulia, Puya, What's Up, Dexter's şi Mandinga le susţin pe fete în primul lor clip.

Prima piesă semnată de trupa RedBlonde din care fac parte Alina Chinie şi Mădălina Petre este un featuring cu simpaticul concurent de la “Românii au talent”, Krem. Piesa se cheamă “BLL (Be le le)”, iar fetele sunt extrem de încântate pentru că weekend-ul ce a trecut au filmat şi videoclipul. Pe lângă faptul că apare alături de fete în clip, Krem este şi autorul strofei pe care o interpretează.

“Partea lui din piesă şi-a realizat-o singur, a scris-o singur şi a interpretat-o în propriul stil. Contează foarte mult să fii tu într-o interpretare indiferent de domeniu, ăsta e de fapt aportul artistului”, crede Mădălina. La rândul ei, Alina recunoaşte că îl cunoaşte pe Krem de mulţi ani, astfel că această colaborare nu poate decât să o bucure: “Cu Krem am avut întotdeauna o relaţie specială fiind colegi de facultate şi prieteni foarte buni. Am jucat împreună, am petrecut împreună, am învăţat împreună… acum e momentul să cântăm împreună”. “A fost o idee spontană să lucrăm cu el”, o completează Mădălina. “Nu mai ştiu momentul în care a venit această idee, a fost şi a venit de la sine. Natural! Krem este foarte talentat, iar pe mine m-a cucerit din prima şi ca actor. L-am văzut în piesa de licenţă a Alinei, în care a realizat un rol memorabil. Apoi a venit participarea lui la “Românii au talent” şi manifestul gramatical “Mă-ta are cratimă”, alături de Sector 7 unde am descoperit şi creativul în rime Krem”, mai spune aceasta.

Prima piesă RedBlonde, “BLL (Be le le)”, al cărei clip va fi lansat în curând, este o piesă fresh cu care fetele speră să cucerească cât mai mulţi fani. “A durat mai mult până am găsit timpul necesar să ne adunăm cu toţii şi să o înregistrăm. Şerban de la Hahaha Production a realizat instrumentalul piesei, apoi într-o seară Smiley a făcut linia melodică şi versurile în mai puţin de o oră, Krem a venit cu partea lui şi am înregistrat-o în aceeaşi seară. Am colaborat cu o super echipă, apoi a urmat procesul de mastering şi… gata piesa. Clipul se va lansa în curând. Cred că cele mai multe detalii în acest sens le deţine gaşca de la Mango Records, cei care se ocupă de tot ceea ce ţine de managementul trupei RedBlonde”, mai povestesc fetele.

Mai mult decât atât, clipul piesei “BLL (Be le le)” se bucură şi de prezenţa altor artişti foarte cunoscuţi, care au acceptat să le susţină pe fete în primul lor videoclip: “Giulia, Puya, What’s Up, trupa de improvizaţie Dexter’s. Pe Elena, Chupi şi Omar de la Mandinga îi veţi vedea “playing happiness” în povestea noastră, aşa cum fac mereu în show-urile trupei. Ei sunt special guest stars în clip. Am făcut aceste alegeri pentru că îi apreciem în primul rând ca artişti şi pentru că ne sunt prieteni. Am vrut să fie alături de noi cu tot dragul şi ne bucurăm că au acceptat fără a ezita”, mărturiseşte Mădălina. “Majoritatea ne sunt prieteni foarte buni. Nu a fost greu să îi convingem: Vrei să vii la noi în clip?, iar ei au zis da… şi gata”, încheie amuzată Alina.