Alina Sorescu a născut o fetiţă

Apropo.ro / 13.01.2014, 11:29
Alina Sorescu a născut o fetiţă
Alina Sorescu a devenit mamă, aducând pe lume o fetiţă, care va purta numele Elena Carolina.

Artista a născut prin cezariană. Bebeluşul a venit pe lume la ora 07.55, are 46 de centimetri lungime, o greutate de 2,700 kilograme, şi a primit la naştere nota maximă din partea medicilor. “Sunt fericită! Este cel mai frumos moment din viata mea!”, a declarat Alina Sorescu.

Soţul artistei, designerul Alexandru Ciucu, a fost prezent în sala de operaţie pentru a-i fi alături soţiei sale. ”Am asistat la nastere de la început până la sfârşit, am fost foarte emoţionat, Alina va fi o super mamică. Primele cuvinte pe care le-am spus imediat după naştere au fost: ‘Te iubesc! Vă iubesc!’ Sentimentul pe care l-am avut nu se compară cu nimic din ce am simţit până acum. Fetita a început să ţipe în secunda în care a văzut lumina zilei, lucru care ne-a bucurat foarte mult, şi pe mine şi pe medicii care i-au dat nota maximă. Vreau să mulţumesc întregii echipe de medici”, a declarat Alexandru Ciucu.

Imediat după naştere, micuţei i s-au recoltat celule stem din sângele ombilical şi ţesut de cordon ombilical. Acestea vor fi stocate la banca central de celule stem, prima bancă de celule stem acreditată să stocheze în România ţesut de cordon ombilical. 

Cu puţin timp înaintea Crăciunului, Alina Sorescu a realizat o şedinta foto specială,  dezvăluindu-şi, în premieră, pântecul în faţa obiectivului aparatului de fotografiat.

 

“Am avut o sarcină normală, a decurs totul bine şi mă simt norocoasă că mi-am putut desfăşura activitatea ca de obicei. Nu am mai făcut sport, nu am vrut să risc. Am acumulat în jur de 11 kg, aşa că probabil îmi voi reveni rapid după naştere. Nu am făcut o obsesie din asta, am mâncat ce mi-a cerut organismul şi când mi-a cerut. Traversez cea mai frumoasă perioadă din viaţa mea şi mi-am dorit foarte mult să imortalizez aceste momente. Am fost extrem de degajată, pentru că mă simt foarte bine în pielea mea chiar şi cu burtică şi sunt convinsă că peste ani aceste fotografii vor avea o mare valoare emoţională pentru familia noastră. Îi voi arăta micuţei noastre cam cum era cand se afla încă în burtică”, a declarat artista.